Ticker

6/recent/ticker-posts

'Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel '

Ini adalah kali pertama Nur join segmen giveaway atau mudah nak panggil dia GA. Nur pun dah lama jugak lah menyepi blog ni. So ini kali kena lah rajin sikit kan?

Alang-alang ada masa, Mardhiyah pun tengah tidur tu, Nur kasi complete task di beri kejap. Mudah je.


Syarat-syarat :

  1. Follow blog ini.
  2. Add Facebook MadamCaramel dan Like FB Page MadamCaramel
  3. Subscribe Channel Youtube Madam Caramel (kalau takde salah satu, it's okay)
  4. Follow Instagram Madam Caramel (jika ada Instagram)
  5. Buat entri bertajuk 'Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel '.
  6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
  7. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.

Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Madam Caramel selama 3 bulan.


Tarikh penyertaan:
05 August 2019 - 30 August 2019


Senang je kan task Madam Caramel ni kasi? Jom korang. Sama-sama kita berukhuwah :)

Post a comment

12 Comments

  1. singgah dari giveaway yg sama, gudluck ye :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi..hhehe

    jemput singgah blog,sy banyak join GA

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai sedapnya kopi aissss. Tapi nur suka kopi susu ais. Kalau kopi O tak reti minum :D

      Delete
  3. Hai, selamat bersegmen. jom blogwalking dan naikkan traffic sesama blogger. :D
    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen.
    jom blogwalking https://sayasukala.blogspot.com

    ReplyDelete