Showing posts from June, 2022Show All
Restoran Bawah Kolong Tempat Makan Best di Kluang

Restoran Bawah Kolong menjadi salah satu tempat mesti singgah buat mereka yang datang ke Kluang terutamanya buat mereka yang bukan menetap di Kluang. Nur yang baru 5 tahun menetap di Kluang ni pun tak sangka famous juga Restoran …

5 Sebab Antibacterial Seamless Maternity & Nursing Bra dari Mamaway Menjadi Pilihan Ibu Mengandung

Tahniah buat ibu yang sedang hamil. Mesti excited tengok perubahan yang terjadi pada badan kita dari bulan ke bulan terutamanya saiz perut kita kan? Sampai termengah-mengah dibuatnya. Buat kerja sikit je dah mengah. Kusss seman…

Pengalaman Pertama Kali Naik Keretapi dari JB Ke Kluang

Seumur hidup Nur tak pernah naik keretapi. Menginjak 29 tahun ni barulah pertama kali naik keretapi bersama anak-anak tercinta dari Johor Bahru ke Kluang. Itu pun last minute punya plan.    Kami balik ke rumah mak ayah di Mas…

Resepi Tauhu Begedil dan Sambal Kicap yang Sedap

Nur memang suka makan tauhu begedil sejak dia mula popular dulu (cehhh dulu sangat ke). Nikmat betul dapat rasa lemak kentang bersama kekenyalan daging yang diadun bersama bahan-bahan lain, digabungkan pula dengan sambal kicap ya…

10 Kelebihan Kedai Emas Miragold yang Warganet Mesti Tahu

Orang perempuan ni, kebanyakannya tak boleh dipisahkan dengan perhiasan barang kemas. Pantang ada duit lebih sikit mesti terbayangkan design barang kemas terbaru yang penuh membanjiri 'feed' media sosial kita sehari dua n…