ABOUT US - DeCamellia

ABOUT US

Assalamualaikum & hye semua!

Saya tuan punya blog decamellia.blogspot.com ni, berasal dari Johor. Panggil Nur aje. Nur yang bakal memberi cahaya dalam kehidupan awak giteww :D


Sebenarnya Nur tak suka menulis pada asalnya tapi, ada orang cakap Nur ada bakat menulis. So Nur cuba. Lagipun, bila dah lama-lama menulis ni macam best pulak. Sebab kita dapat mengekspresikan apa yang terbuku dalam kepala otak ni kepada sebuah penulisan yang in shaa Allah bermanfaat kepada mereka yang membacanya.

Moga korang enjoy dengan cerita-cerita Nur. Nak komen pun silakan. Dialu-alukan sangat.

Jika berminat nak buat review, advertorial, event, sponsor dan sebagainya boleh email details ke:
decamellia126@gmail.com

Atau boleh terus whatsapp Nur di 018-7704258. Ok bye korang :)
ABOUT US ABOUT US Reviewed by Decamellia on Friday, July 12, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.