Al Fateh Printing and Trading Kedai Pencetakan Berkualiti di Johor Bahru

Nak masuk 4 tahun bergelar blogger barulah terhegeh-hegeh nak buat kad nama. Aduhai Nur. Selalu pergi event mana-mana tangan kosong je. Sengih je mampu bila tengok rakan blogger hulur kad nama dekat kenalan baru mereka.   So …

Zaituna Restaurant Menghidangkan Masakan Arab Yang Sedap di JB

Haritu balik dari Mom Baby Expo dekat Mid Valley Southkey, Nur tanya adik Nur kat mana tempat makan kunafa best dekat JB. Alang-alang dah keluar kan, sekali jalan lah food hunting. Rasanya belum terlambat lagi kut nak join the h…

Nikmati A5 Wagyu di Awagyu Yakiniku Johor Bahru

Haritu kan terliur tengok kawan Nur share kat FB pergi makan wagyu dekat JB. Kat Kluang takde restoran yang jual wagyu so memang mengharap balik JB jela untuk merasa. Nur kan memang suka makan daging, tapi wagyu belum pernah rasa…

Dr. Sharifah Clinic untuk Wanita & Pembedahan Laparoskopi

Bila kandungan menghampiri 9 bulan Nur jadi nervous dan sedikit takut. Nervous nak bersalin tu biasalah. Tapi yang Nur takutkan bukan perihal nak bersalin, tapi lebih takutkan kesakitan bila hempedu tengah contract (gallbladder c…

H Gourmet Tempat Makan Sihat Tapi Sedap di Johor Bahru

Bila sebut makanan sihat mesti kita akan terbayangkan makanan yang macam dekat hospital ataupun makanan yang kurang tertarik untuk kita makan. Tak semua berfikiran macam ni sebenarnya, tapi kalau Nur begitulah. Sebab tu sampai se…