Ticker

6/recent/ticker-posts

Jualan Istimewa 11.11 di PG Mall Yang Berbaloi-Baloi

Hai, assalamualaikum semua. Dah nak masuk bulan November 2020 ni, masih ramai lagi ke yang belum kenal PG Mall? Alhamdulillah ramai yang dah kenal. Buat yang belum kenal tu, meh sini Nur cerita sikit dekat korang. Nanti korang boleh sampaikan dekat keluarga, sedara-mara dan juga kawan-kawan korang. #SapotLocal sikit kan? Kalau bukan kita yang sokong ekonomi orang kita, siapa lagi kan….


Musim pandemic Covid-19 pun masih belum reda, malah bertambah teruk sejak dua menjak ni. So pilihan yang lebih selamat untuk kita membeli-belah tentunya dengan online shopping. Dah tak terkejut pun sekarang ni kalau kita beli barang dapur pun melalui medium online shopping. Selain mengurangkan risiko terhadap kesihatan diri dan keluarga, shopping online juga menjimatkan masa especially surirumah macam Nur ni haaa. Heippp!! Jangan cakap surirumah kerjanya goyang kaki je eh. Tepuk mulut tu karang.

 

Eh. Terbebel pulak Nur ni. Okay, sedikit info mengenai PG Mall.

 

PG Mall adalah platform membeli belah online nombor satu Malaysia yang telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Malah PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang yang ada di Malaysia dan telah tersenarai dalam TOP 3 e-dagang di iprice insight. Oh ya, PG Mall juga menerima kesemua jenis e-wallet dan payment gateway yang ada. Mudah kan?

 

Berbaki 2 bulan untuk tahun 2020 ni, PG Mall ada buat offer best tau.

 

1. 11.11 Sales

pg mall 11.11 sales

  • Special sales untuk tarikh cantik 11.11
  • Discount sebanyak 11% dengan pembelian minimum RM11. Wow!
  • Nak redeem discount tersebut, korang gunakan kod ni: 1111
  • Penghantaran percuma. Haaa ni berita paling ramai suka, termasuk Nur.

 

2. Proudly Local #BarangBaikBarangKita

proudly local barang baik barang kita

 

3. PG Mall Payweek Bonanza

pg mall payweek bonanza

  • Berlangsung dari 25 Oktober sehingga 5 November 2020.
  • Rebut peluang menjadi peniaga dengan pembayaran penuh sebanyak RM 3000. Gunakan kod: KBBMND – Extra 1.5% OFF
  • Rebut peluang menjadi peniaga utama dengan pembayaran penuh sebanyak RM5000. Gunakan kod: KBBMPD – Extra 2% OFF
  • Dapatkan kad ‘purchase wealth’ sebanyak RM200

 

4. Tai Fook

pg mall tai fook

  • Berlangsung dari 25 Oktober sehingga 5 November 2020.
  • Coupon Code: KBBM30 (RM30 OFF dengan pembelian minimum RM100)
  • Beli emas dengan harga RM235/gram
  • Penghantaran percuma. Tunggu aje di rumah, nanti abang posmen hantarkan emas pilihan hati korang tu.
  • Klik SINI untuk direct ke store Tai Fook.

 

5. Gold Plated Swarovski

pg mall swarovski

  • Loket Sarung Dinar Swarovski Berlapis Emas 24k
  • Buka untuk pesanan sekarang.
  • 500 pembeli pertama dapat membeli loket dengan harga RM648 sahaja. Jangan lepaskan peluang. Especially buat mereka yang nak melaram dengan loket cantik Swarovski. Geram Nur tengok!
  • Cepat klik SINI untuk direct ke paparan loket cantik tu.

 

Haaaa, apa lagi korang. Jom shopping dekat PG Mall sekarang. Nanti lambat jangan menyesal ya. Nur pun dah banyak barang yang dah “add to cart”. Tunggu masa aje nak checkout. Hihi.

 

Info lanjut mengenai PG Mall, korang boleh usha media sosial dorang okay.

Website: www.pgmall.my

Facebook: PG MallMalaysia

Instagram: pgmall.my

 

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #bonanzapayweek #taifook #Stayathome

Post a comment

11 Comments

  1. Haritu ada gak skodeng Swarovski kat PGmall ook juga harganya, siap ada tawaran lagi.. ingat ada rezeki bolehlah beli hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sis. Harga pun okay. Kalau ongkosnya ada, apa lagi sis? Hihi

      Delete
  2. Fuh, rambang mata kitaaaa.. Sini memang ada macam macam barang...Keperluan mahupun kehendak...
    Weh, apehal aku baru follow blog kau nih.. ampunnnn.. hahaahhahaa

    ReplyDelete
  3. I've shopped a few times at PG Mall and they are a great platform to shop at. Love the great deals time to time.

    ReplyDelete
  4. banyak betul ye promosi pg mall ni lately sampai tak tau nak grab mana satu dulu

    ReplyDelete
  5. Menarik betul voucher diskaun rm20 tu. Min purchase rm50 je. Berbaloi!

    ReplyDelete
  6. Ini tempat bahaya. Kalau tengok kat Cart, ada banyak yang tak checkout lagi. Menunggu 11.11 nyer sale je hahaha

    ReplyDelete
  7. bulan ni macam plan nak shopping dekat PG Mall pulak sebab ada Kempen Beli Barangan Malaysia tu hehe support local :)

    ReplyDelete
  8. wow this is so awesome. siap ada emas lagi dan harga dia pun sgt berbaloi. gonna check them out now!

    ReplyDelete
  9. Kak nina dah masuk banyak dalam chart . Memang banyak yang murah mur promosi best!

    ReplyDelete