Ticker

6/recent/ticker-posts

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea

Fitrah seorang perempuan memang sukakan kecantikan, terutamanya kecantikan kulit. Kadang tu orang perempuan dia nak nampak cantik bukan untuk orang lain pun, tapi untuk kepuasan diri sendiri sebenarnya. Bila kita puas dengan diri sendiri, barulah kita berasa yakin nak hadap pelbagai jenis manusia dekat luar sana. Setuju?

 

Untuk mendapatkan kulit yang cantik, pelbagai jenis usaha dilakukan seperti nenggunakan set penjagaan kulit yang sesuai, menjaga kebersihan diri, bersenam, tidak merokok, minum air yang cukup, termasuklah pengambilan makanan yang baik dan semulajadi seperti mengamalkan Kitsui Glow Sakura.

 

Kitsui Glow Sakura


Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest


Kitsui Glow Sakura menggunakan ramuan halal semulajadi dan formulasi Sakura Ekstrak, Royal Bird Nest, Korean Ginseng dengan teknologi terkini yang diimport dari Korea. Produk ini tiada pewarna tambahan, tiada penambah perasa dan rendah kalori dimana setiap sachet mengandungi hanya 58 kalori sahaja.

 

Kitsui Glow Sakura diformulasikan untuk menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi pada kulit untuk melambatkan proses penuaan serta sangat sesuai untuk melembutkan seluruh kulit badan.

 

Kitsui Glow Sakura juga diformulasikan khas untuk mereka yang mengalami masalah seperti:

1. Kulit sensitif, kemerahan, pori yang membesar dan kulit yang berminyak.

2. Kulit kusam terutamanya di bahagian celah peha, ketiak dan leher.

3. Kulit kering dibahagian muka dan tapak kaki.

4. Masalah kulit ekzema.

5. Keguguran rambut.

6. Sentiasa terdedah pada cahaya matahari UV sehingga menjadikan kulit gelap.


Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest


Formulasi Terkini dari Korea

 

Di seluruh dunia, wanita Korea terkenal dengan kecantikan kulit mereka yang sempurna dan populariti K-Beauty menjadi trend dan ikutan zaman kini. Oleh itu, Kitsui Glow Sakura menggunakan formulasi terkini dari Korea termasuklah ekstrak sakura, sarang burung walit, ginseng Korea dan buah delima sebagai bahan utama yang membantu meningkatkan aura wajah secara semulajadi.

 

Ekstrak Sakura

Kajian yang diterbitkan dalam Jurnal Molecular Nutrition & Food Research, Jepun mendapati bahawa sakura ekstrak mempunyai khasiat dalam mencerahkan kulit & menjadikan kulit lebih sihat cantik.

 

Sarang Burung Walit

Manfaat sarang burung walit untuk kecantikan dan kesihatan badan sudah dipercayai sejak zaman dulu lagi. Hingga sekarang pun sudah terbukti manfaat sarang burung walit untuk kecantikan. Setiap wanita harus mengamalkan burung walit yang berkualiti tinggi dan terpilih dari yang terbaik untuk mengekalkan kecantikan dan badan yang lebih sihat.

 

Ginseng Korea

Ginseng Korea dapat menghidrasi dan meregenerasikan sel-sel kulit dengan memastikan peredaran oksigen berfungsi dengan baik serta meningkatkan peredaran darah yang sempurna di sekitar kawasan kulit supaya dapat membantu membuatkan kulit menjadi lebih cerah, glowing dan tampak sihat.

 

Delima

Buah delima mengandungi vitamin C semulajadi yang sangat bagus untuk mengekalkan kulit sentiasa glowing dan sihat. Antioksidan dalam buah delima dapat membantu menghilangkan radikal bebas, melindungi sel kulit dari kerosakan dan mengurangi keradangan kulit muka.


Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest


Jadi secara keseluruhannya, Kitsui Glow Sakura membantu pengguna untuk:

1. MENCERAHKAN.

Mencerahkan kulit seluruh badan terutamanya di celah-celah pelipat, leher, ketiak dan celah peha.

2. MELEMBUTKAN

Mengekalkan kecantikan & kelembutan kulit terutamanya di kulit muka.

3. MELINDUNG

Membantu melindungi kulit dari sinar UV yang berbahaya.

4. MENGHIDRAT

Menangani kulit kering di bahagian mata dan tapak kaki melalui penghidratan.

 

Nur juga tidak ketinggalan untuk mencuba mengamalkan Kitsui Glow Sakura ni. Bila parcel sampai rumah, benda pertama yang Nur teruja adalah packaging dia. Tersangatlah cantik. Pemilihan warna dan design kotak tu Nur memang suka. Baru tengok kotak dah terasa 'terangkat' aura wajah ni.

 

Tambahan lagi, walaupun Nur tengah pregnant, Nur tak risau mengamalkan Kitsui Glow Sakura kerana Nur yakin semua produk Kitsui adalah selamat digunakan.

 

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest


Buat pengetahuan semua, kesemua produk Kitsui telah lulus ujian makmal dan menggunakan bahan yang semulajadi dan bebas bahan berbahaya seperti hormon, antibiotik, bahan pengawet, GMO, bahan kimia dan gluten.

 

Kebetulan kali ni punya pregnancy banyak memberi kesan kepada kulit Nur terutamanya masalah kusam dan kulit sensitif. So pada pendapat Nur, pilihan Nur untuk mengamalkan Kitsui Glow Sakura adalah satu pilihan yang tepat. Geram tengok testimoni pengguna Kitsui Glow Sakura yang Nur jumpa. Harap sangat masalah kulit Nur semakin membaik.

 

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest

Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit, Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan Formulasi dari Korea, kitsui glow sakura, kitsui glow sakura review, kitsui Malaysia, kejelitaan kulit bermula dari dalaman, kitsui Korean whitie, produk kitsui untuk kurus dan putih, kitsui Korean white side effect, kitsui Korean white review, produk kitsui bahaya, pantang larang kitsui Korean white, kitsui Korean white review Malaysia, kitsui Korean white and tomato review, jdt blogger, kitsui bird nest, kitsui product, kitsui review, kitsui malaysia review, kitsui malaysia testimoni, kitsui watsons Malaysia, kitsui new launch, kitsui glow sakura sarang burung walit, kitsui glow sakura royal bird nest


Korang kalau nak dapatkan kulit wajah yang cerah berseri dan sihat, jadikanlah Kitsui Glow Sakura sebagai rutin harian suplemen kecantikan dan kesihatan korang. Kesan seawal 7 hari tau.

 

Dengarnya ada discount voucher code dan free gift. Guna code "KITSGLOW" semasa checkout & nikmati 25% off (capped at RM2) di Kitsui Official Shopee Mall.


Kitsui Glow Sakura Shopee Mall : Kitsui Glow Sakura

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/ 

Kitsui Official Shopee Mall : kitsui.my.hq

Kitsui Official Instagram kitsuimalaysia

TikTok kitsuimalaysia

Facebook : Kitsui Beauty

Youtube : KitsuiBeauty



Post a Comment

3 Comments

  1. yang berminat bolehlah mencubanya

    ReplyDelete
  2. semua masalah disenaraikan tu ngam. boleh cuba ni..

    ReplyDelete
  3. Waaa ingat produk Sunah Sakura tadi hahahahaha.. boleh survey ni, khasiat burung walit mmg bagus, lagi untuk kulit..

    ReplyDelete