Ticker

6/recent/ticker-posts

Tawaran Hebat Mega Sale 9.9 PG Mall

Sejak jadi ibu beranak dua ni, Nur jadi sangat ralat nak keluar rumah dengan anak-anak Nur. Dorang pun masih kecil, masih belum boleh urus diri sendiri dan memerlukan Nur untuk handle dorang. Suami Nur pun lately banyak juga kerja luar kawasan. Keperluan dirumah pun banyak yang perlu disediakan. Maklumlah rumah dah lama kena tinggal sejak Nur bersalin hari tu. Hatta pisau dekat dapur tu pun memang dah minta diganti baru. Karang tak ada pisau, tak berasap lah dapur comel rumah Nur ni.

Bila nak keluar rumah pun jadi ralat, mestilah Nur akan pilih untuk shopping online kan? Sambil menyusukan anak pun boleh shopping tau. Klik sana klik sini lepastu bayar lepastu tup tup dah sampai depan rumah. Baru-baru ni pun kawan Nur ada rekemen satu platform shopping online yang diuruskan sendiri oleh anak tempatan yang berbakat iaitu PG Mall. Of course lah Nur nak shopping dekat situ sebagai tanda sokongan. #Sapot local barangan buatan Malaysia gitu.

tawaran hebat mega sale 9.9 pg mall, pg mall, pg mall review, promosi pg mall, promo bulan september, pg mall promo code, apa itu pg mall


PG Mall

tawaran hebat mega sale 9.9 pg mall, pg mall, pg mall review, promosi pg mall, promo bulan september, pg mall promo code, apa itu pg mall

PG Mall adalah platform membeli belah online nombor satu Malaysia. Nur ingatkan PG Mall ni baru lagi, tapi sebenarnya telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Malah PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang yang ada di Malaysia dan telah tersenarai dalam TOP 3 e-dagang di iprice insight. Oh ya, PG Mall juga menerima kesemua jenis e-wallet dan payment gateway yang ada.

Sekarang pun dah bulan September. Mesti boleh agak kan PG Mall ada buat promosi apa. Haaaa, betu lah apa yang kita pikirkan tu.


Kempen Mega Sale 99

tawaran hebat mega sale 9.9 pg mall, pg mall, pg mall review, promosi pg mall, promo bulan september, pg mall promo code, apa itu pg mall, kempen mega sale 99, 99 campaign

Get ready ya semua orang. Bersempena dengan 9 hari bulan September ni PG Mall ada buat promosi best iaitu Kempen Mega Sale 99. Antaranya:

  •         9% diskaun dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM50, capped at RM99
  •         PENGHANTARAN PERCUMA dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM31, capped at RM4
  •         Jualan kilat selama 24 jam serendah RM0.99 


Minggu Fesyen Digital

tawaran hebat mega sale 9.9 pg mall, pg mall, pg mall review, promosi pg mall, promo bulan september, pg mall promo code, apa itu pg mall, digital fashion week

Bukan itu aje. Minggu fesyen yang berlangsung selama 13 hari je iaitu dari 1 September sehingga 13 September 2020 pun ada. Untuk kaum wanita ada, kaum lelaki ada dan paling best untuk anak pun ada. Paling bestnya adalah promosi Minggu Fesyen ni boleh dapat diskaun sehingga 70%. Bukan tu aje, PG Mall tawarkan penghantaran percuma dengan pembelian minimum sebanyak RM35. Korang tinggal pergi ke halaman kempen Minggu Fesyen dan claim baucer tersebut.


WOW Store : Penghantaran Percuma

tawaran hebat mega sale 9.9 pg mall, pg mall, pg mall review, promosi pg mall, promo bulan september, pg mall promo code, apa itu pg mall, wow store

Banyak juga tau merchant yang join WOW Store ni. Mereka adalah Beaute.Cosmo, Softlove Malaysia, HI STYLE MALAYSIA, Teng Mobile, WangZheng Care, BigSpoon Kitchenware, Mamami Health Food, Perma Glass, Altron Mall, Butik Bos Official Store, VV Mall, WJS dan juga Jazz & Co. Antara 3 promosi best dari Wow Store yang boleh kita enjoy adalah:

  • ·       Diskaun sehingga 80%
  • ·       Penghantaran percuma setiap hari dengan minimum perbelanjaan sebanyak RM30
  • ·       Pulangan tunai sehingga 3.5%

Jom terjah wow store di PG Mall di sini (https://pgmall.my/wow-store)


So tunggu apa lagi? Mari lah kita berjemaah serbu web PG Mall dan penuhkan ‘bakul kecik’ dekat situ. Jangan lupa share dengan family dan kawan korang tau pasal PG Mall ni.


SHOP NOW!


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale #PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek #Wowstore

 

Info lanjut mengenai PG Mall, korang boleh usha media sosial dorang okay. 

Website: www.pgmall.my

Facebook: PG Mall Malaysia

Instagram: pgmall.my

Post a comment

4 Comments

  1. Wah banyak betul dan besar tawaran dia. Nice2 ✨🌸

    ReplyDelete
  2. Memasing semua duk nunggukan sale 9.9 ni hehehehehe

    ReplyDelete